sâmbătă, 25 octombrie 2008

Prosti,love and Yaoi

Neatza...se pare ca prostia a crescut cu 30% pe mm. patrat de la ultima mea postare...WAW!!!O.O...va dati seama ce inseamna ???inseamna ca daca se nasc 5 copii pe minut,3 dintre ei au sanse mari sa devina cocalari..trriiiiist!!!dar hai sa ne intoarcem la lucruri mai serioase cum ar fi sa fac ce am promis data trecuta(ms pt incurajare aiko XD).well...subiectu era LOOOVE...pai pt inceput tre sa spun ca eu sunt un simplu observator al acestor fenomene ciudate care se petrec inrt-un univers paralel cu al meu(desi in mod inexplicabil ele se intersecteaza).now, love este un lucru cute cand e vorba de oameni normali si un mare rahat cand e vorba de...well..rahati...sa detaliem:voi incepe cu exemple (orice asemanare cu personaje din realitate este pur intamplatoare)voi detalia povestea de dragoste inceputa data trecuta.Daca nu ati fost pe fir este vorba de doua "fetite" care discuta in pauza despre sentimentul nobil despre care va spuneam si eu acum:una dintre ele,Mica a fost inselata de iubitul ei.Sa va spun:Mica si cu Alexutzu au fost impreuna mult timp.Peste trei saptamani ei ar fi implinit un an de cand sunt impreuna dar....dum dum dum...el,in mod inexplicabil(sau poate ca s-ar putea explica)i-a dat papucii.Pur si simplu!doua zile mai tarziu(Mica isi sterge nasul cand spune asta si izbucneste in plans)el a venit in scoala(de! ca doar avea 19 ani baiatu)si o saruta pe o citez"TARFA NENOROCITA CU CURU' MARE".Tipa careia ii povestea Mica toate astea,Tyca o intrerupe si o intreaba citez"Fata da si tu i-ai mai sarutat pe altii cand erai cu el,nu?Poate vrea sa te faca gelosa.Fa da nu te lasa usor!"Dupa replica asta Mica se duce bucuroasa si se asaza in brate la unul dintre colegi,oferindu-i vedere perfecta in decolteul ei.Deci cred ca ati inteles cu totii de ce love sucks la distrusii de genu asta!

Acum sa trecem la un alt capitol:yaoi.Pai cred ca voi incepe prin a va spune ca in primu rand in yaoi love pare sa o duca mai bine.de ce?unul dintre motive ar fi ca intre oamenni normali love o duce in general mai bine(mai ales daca nu e in lumea reala).Ce inteleg eu prin oameni normali?Hello trazirea! cred ca oamenii normali sunt aia care nu au o viata de distrusi,care nu sunt curve/curvari,care au decenta de a nu asculte manele si care nu sunt destul de prosti sa aiba legaturi cu cei sus-mentionati.pentru toti cei cu minte inocenta va spun ca yaoi are legatura cu love nu cu sex si va spun ca love nu e un lucru rau,dar nu v-o recomand.E mai fun sa privesti.

Anunt de ultima ora:in cele 5 minute cat a durat sa citesti posterea asta 3 oameni s-au convertit la Yaoi...ziua mult asteptat se apropie cu pasi repezi copii.


Crad ca am terminat pe ziua de azi.bye la toti si va promit ca: One day yaoi will rule the world.

2 comentarii:

  1. din pacate, in romania, oamenii "normali" sunt manelarii, cocalarii si curvarii, alaturi de reprezentantele feminile ale speciei lor. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu azi am avut o scena O.O .Sa va zic :
    Un domn de vreo 130 KG aproximez eu iese dintr-o gogoserie purtand un tricou alb lucios si stramt bine-nteles impodobit cu un lang gros de aur.In mana stanga 2 pungi cu gogosi ce mustrau a ulei,iar in cea dreapta un I-phone Apple plin cu manele care erau desigur gratis pt toti ce treceau pe langa el.
    Scena asta nu o sa uit muuulta vreme :))

    RăspundețiȘtergere